CONTACT

Psychikater
Mieke Coomans
Karel Mirystraat
9000 Gent

BTW: BE 0684.895.224
Phone: 0478/22.24.22
Email: mieke@psychikater.be

COLLEGA'S

Na het afstuderen is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen op vlak van kattengedrag. Hiervoor volg ik regelmatig nascholingen. Daarbuiten is het kunnen uitwisselen van ervaringen met collega’s zeer waardevol. Ook onderstaande collega's zijn gediplomeerd gedragstherapeut voor katten en scholen zich regelmatig bij:

Deirdre van KATharsis
Gedreven en gepassioneerd. Wanneer je kat je gek, bezorgd of bang maakt, staat ze je deskundig bij voor een ware ommekeer.
Turnhout, België
deirdre.heylen@gmail.com
Ada van Kattenadvies
Deskundig, betrokken, klantgericht en duurzaam. Ze ziet geen beperkingen, enkel opportuniteiten.
Zevenaar, Gelderland, Nederland
www.kattenadvies.com
Yvonne van Kattenspel
Lijkt het spel tussen jou en je kat uit, dan maakt Yvonne het graag weer leuk. Vakkundig advies toegespitst op wat haalbaar is binnen het gezin.
Almkerk, Noord-Brabant, Nederland
www.kattenspel.nl
Arrianne van Voer voor Katten
Heeft haar verschillende studies en passies van vroeger en nu weten te combineren tot haar droomjob. Ze zet nu haar tanden in het kattenvoer en helpt je in je zoektocht naar beter voer voor een gezondere kat.
www.voervoorkatten.nl
Karin van Kattengedragstherapeut.be
Gedragstherapeut voor katten (Antwerpen) en auteur. Tevens winkel in Antwerpen met advies en leuke benodigdheden voor een purrfecte harmonie tussen kat en gezin.
Antwerpen, België
www.kattengedragstherapeut.be
www.PurrFectDesign.be