Wat klanten zeggen

Het had onmiddellijk succes bij Pukkie. Ze heeft niet 1 keer meer gesproeid daarna. Dus je was een enorm succes!!! Dankjewel daarvoor. Meer mensen moeten zich bewust worden dat er soms andere opties zijn dan herplaatsen. Want met mss 50 euro aan aanpassingen was ik van de dagelijkse pipi opkuisen vanaf.

Sylvie

Het advies dat jij mij gaf omtrent Beirut was heel hulpvol. De verhuis is vlot verlopen en het omgaan met haar gaat ook vlot. Ik ben inmiddels weer verhuisd en heb dit deze keer nog beter kunnen aan pakken door het duidende verslag jij schreef. Door haar niet meer in 1 kleine ruimte op te sluiten en haar nietsvermoedend te vangen is dit veel minder traumatisch verlopen (voor de poes en voor mij :) ).

Elke

Vorig jaar ben ik verhuisd en wilden mijn vriend en ik graag een kameraadje voor onze ragdoll, Luigi. Het is een Maine Coon geworden, Escobar. In het begin was ik erg bang, omdat mijn ragdoll stress signalen vertoonde en niet meer 100% dezelfde was. Ik ben dan op zoek gegaan naar een kattentherapeute die me kon helpen. Ik ben toen terechtgekomen bij Mieke via het internet. Mieke heeft me zo goed geholpen! Ze kwam langs bij ons en haar houding en uitstraling stelde iedereen gerust, inclusief onze twee engelen! Ze waren tijdens Mieke haar bezoek erg op hun gemak. Ik ben ZO blij dat ik hulp heb gezocht bij Mieke, ze geeft je tips en ze heeft me volledig geïnspireerd om ook uit eigen beweging mezelf nog meer te verdiepen in kattentherapie. Ik hoor van kennissen dat ze wensten dat hun katten ook zo goed met elkaar overweg konden als die van ons... Maar daar moet je tijd en moeite in steken! Ergens ben ik blij dat ik de introductie niet 100% "correct" had gedaan, want ik heb nu véél meer kennis op gedaan! Als u twijfelt om ten rade te gaan bij een kattentherapeut, zeker doen! Het is een verrijking op zoveel vlakken!

M. Schouten

Ik zag direct verschil aan Faye, ze speelde veel meer, het was gelijk ik een andere poes had. Dank u voor de tips Mieke

Johnny